- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
משטרת אתג"ר לוד-גניבות נ' מירילשוילי
|
מ"י בית משפט השלום ראשון לציון |
6788-09-11
5.9.2011 |
|
בפני : שרית זמיר |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: משטרת אתג"ר לוד-גניבות |
: גבריאל מירילשוילי |
| החלטה,החלטה | |
החלטה
בשלב זה של החקירה מתירה לנציג המבקשת שלא להשיב על השאלה מחשש לשיבוש הליכים.
ניתנה והודעה היום ו' אלול תשע"א, 05/09/2011 במעמד הנוכחים.
שרית זמיר, שופטת
החלטה
בפניי בקשה להארכת מעצרו של החשוד למשך 10 ימים.
לחשוד שבפניי מיוחסות עבירות של מרמה בנסיבות מחמירות, קשירת קשר לביצוע פשע, הסעה בכלי תחבורה מסוכן ושימוש במסמך מזויף.
על פי הנטען על ידי המשטרה, הנ"ל חשוד כי בהיותו סוחר רכב, עשה שימוש במסמכים מזויפים על מנת להכשיר כלי רכב בלתי תקינים לנסיעה בכביש והכול על מנת לקבל דבר במרמה.
לאחר שעיינתי בחומר החקירה ובנספח הסודי, במ/1 ובעיקר בכל הנוגע לחשוד שבפניי, עמודים 15-17 ל- במ/1, ושמעתי את הצדדים, הוברר לי כי מדובר בחקירה מסועפת ומורכבת שראשיתה בחקירה סמויה שהתמשכה על פני מספר חודשים ובעת הזו משהפכה החקירה לגלויה, היא נמצאת בעיצומה וכי נדרשות מספר רב של פעולות להשלמתה נוכח מורכבותה וריבוי המעורבים.
בהתחשב בחומר החקירה שהוצג בפניי, נחה דעתי כי קיים חשד סביר שהחשוד מעורב בעבירות המיוחסות לו וכי ראוי ונכון לאפשר מיצויה של החקירה.
נוכח פעולות החקירה הנדרשות כפי שפורטו בנספח הסודי, במ/1, שוכנעתי כי יש לאפשר את המשך החקירה כשהחשוד נתון במעצר, זאת בהתחשב באופי פעולות החקירה ובקיומו של יסוד לחשש כי שחרורו של החשוד יכול ויביא לשיבוש הליכים.
בכל הנוגע לטענות ב"כ החשוד, כי לפחות חלק מפרטי הפרשה נחשפו כבר לפי כחודש וחצי, ומהטעם הזה אין מקום להמשך מעצרו של החשוד משום שאם רצה לשבש את ההליכים יכל לעשות כן במשך אותה תקופה מיום חשיפת הפרשה ועד היום, אציין כי החשוד נעצר היום במסגרת פרשה מסועפת שכפי שציינתי לעיל התנהלה בעניינה חקירה סמויה במשך מספר חודשים ומובנים מטעמי היחידה החוקרת שלא לעצור את החשוד כבר באותו מועד על מנת לא לסכל את המשך איסוף הראיות במסגרת החקירה הסמויה, שבסופו של יום הובילה למעצר של מעורבים רבים, כל אחד כפי חלקו בפרשה.
יחד עם זאת, סבורני כי בשלב זה אין מקום להעתר לבקשת המעצר במלואה ועל החקירה להתנהל תחת עינו הפקוחה של בית המשפט אשר יעקוב אחר ההתפתחויות מעת לעת.
לפיכך, הנני מורה על מעצרו של החשוד עד ליום 11/09/11, בשעה 13:00.
ככל שהחקירה תמוצה עד לאותו מועד ועל פי שיקול דעתו של הקצין הממונה, יכול וישוחרר החשוד בתחנת המשטרה בתנאים שיקבעו בכפוף להוראות הדין.
לא ישוחרר החשוד טרם תקופת מעצרו, יובא לבית המשפט באמצעות שב"ס ביום 11/09/11, עד השעה 10:00 בפני שופט תורן.
תשומת לב שב"ס כי המשיב הינו חולה סוכרת, אשר זקוק לתזונה מאוזנת ולתרופות קבועות ולפיכך יש להביאו בהקדם ולאלתר בפני רופא בית המעצר ולספק לו כל צרכיו הרפואיים והתזונתיים.
ניתנה והודעה היום ו' אלול תשע"א, 05/09/2011 במעמד הנוכחים.
שרית זמיר, שופטת
הוקלד על ידי: חדווה ינר התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
